Acryl visoki sjaj

Već nekoliko godina visoki sjaj kao materijal i kao dizajnerski element, u izradi namještaja i opremanju prostora je pravi hit. VIK-IVERALI, kao i ostali dobavljači materijala u svojoj ponudi ima ploče visokog sjaja nanešenog na ivericu kao materijal – nosač i koji je po cijeni vrlo prihvatljiv za široki krug kupaca.

Najnovija ponuda koju promoviramo je ponuda Acryl visokog sjaja nanešenog na MDF ploče i koji doista ima odlike najvišeg sjaja s "špigl" efektom, gdje se doslovno sve oslikava na površini ploče. To iz razloga što se acrylna masa nanosi na MDF koji je daleko ravniji i manje porozan od iverice, te je samim tim i površina stabilnija i efekt sjaja je veći.

Acryl ploče visokog sjaja se standarno obrađuju, pile i kantiraju bez ikakvih posebnih postupaka. Kantiranje se obavlja originalnim trakama visokog sjaja.

Mat površine kao kontrast Acry visokom sjaju pružaju potpuno suprotan učinak: nema refleksije svjetlosti, izuzetna mehanička svojstva bez packi, ogrebotina i tragova; jedinstven izgled i taktilan osjećaj, a boje mat materijala imaju posebnu dubinu i intenzivnost. Kao podloga se također koristi MDF jer je ravniji i manje porozan od iverice. Mat ploče se takođe obrađuju standardnim metodama

Format ploče je 2800 x 1300 mm.
Debljina ploče je 18 mm.

Boje na zaslonu i pisaču mogu odstupati od stvarnog stanja.