EGGER stubišta

Kao jedina veza između dva kata stubišta su često izložena velikim opterećenjima. Bilo da želite obnoviti stubište koje više ne izgleda lijepo ili želite promijeniti stil uređenja, nudimo Vam jednostavno rješenje s našim EGGER PRO sustavom za stubišta.

Radi se o modularnom sustavu koji se sastoji od laminatnih stuba i profila za stabilizaciju, koji se može fleksibilno primijeniti te se čak može koristiti na spiralnim stubištima i za različite širine gazišta.

EGGER PRO sustav za stubišta omogućava ekonomičnu i modernu obnovu stubišta uz pomoć laminatnog sustava. Korištenjem EGGER PRO Overall dekora, možete skladno kombinirati susjedne podove u istom dekoru  kao i stubište. Tako će različiti katovi izgledati kao jedna cjelina.

Izvedite podove i stube u istom dekorima

Profinjeno, moderno ili posebno toplo i opuštajuće - možete birati između četiri atraktivna dekora hrasta. Naš PRO stair sustav dostupan je u takozvanim Overall dekorima, koji su dostupni i u novoj kolekciji EGGER PRO podova kao Laminatni podovi, Comfort podovi i Design podovi.

To znači da možete postaviti podove i stubište u istom dekoru. Same stube izvedene su od otpornog laminatnog sustava. Na završetku stubišta - ovisno o opterećenju - možete odabrati jednu od naših vrsta podova  (laminatni pod, Comfort ili Design pod) u istom dekoru.

Što treba imati na umu pri obnovi stubišta?

Da biste brzo i sigurno postavili novo stubište, preporučujemo da u fazi planiranja utvrdite sljedeće:

  • O kakvom se stubištu radi? EGGER PRO sustav za stubišta prikladan je i za ravna i za spiralna stubišta, s podestima i bez njih.
  • Koje sve pakete (stube/podesti/ bočne maske) trebate za svoje stubište?
  • Koliko paketa trebate za stube?
  • Trebate li dodatne materijale, poput podloga za izolaciju, ljepila, akrila u odgovarajućoj boji?

Kontakt informacije

VIK IVERALI d.o.o.
Veliko Korenovo 19

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 17:00
Subota: 8:00 - 12:00

Proizvodnja namještaja:
Telefon: +385 (0)43 211 976
GSM: +385 (0)91 535 2398

Usluga rezanja i kantiranja iverice:
Telefon i fax: +385 (0)43 211 976
GSM: +385 (0)91 250 5683

E-mail:
info@vik-iverali.hr
 

Fax: +385 (0)43 217 043